STANDARDMladička

Skotena 22.04.2014

Fant: 

* L' Amai Versace »Oli« (Olaf)

Punca: 

* L' Amai Vogue »Dolly«

Nekaj slik si lahko pogledate na naši L' Amai Facebook strani: Vabljeni!

Hvala vsem novim lastnikom gladkodlakih prinašalcev za zaupanje, ljubeč in topel dom. Želimo vam veliko veselja, uspehov, lepih in nepozabnih trenutkov s svojima ljubljenčkoma. Zelo bomo veseli kakšnih slik, obiska ali klica.
Kot že veste ste vedno dobrodošli! Uživajte in se vidimo kmalu!

Posebna zahvala gre še posebnim ljudem, brez katerih nam ne bi uspelo.

Hvala vsem za pomoč, podporo, nasvete, spodbudne besede, zaupanje, obiske in super slike!

O starših:


o: FR CH O'Flanagan Runs In The Family »Vänlik« & m: CH J. L' Amai Love To Dance »Kira«

Skoten:
01.09.2004
Skotena:
17.03.2011
Kolki: A Kolki: A
/ Komolci: 0
Oči: Čiste Oči: Čiste
BBEE bbEE

Rodovnik mladičkov:

CH FR O'Flanagan Runs In The Family

SE U(U)CH NO UCH
Almanza Urgent Message to Stormy

NO V-99 NO UCH Stormy's Usk Duncan

NO V-98 KBH V-98 FI UCH NORD UCH INT UCH WW-00 Almanza Move Heaven and Earth

SE U(U)CH
O'Flanagan Det Ligger I Släkten

Toffedreams Cotton Eye Joe

SE UCH O'Flanagan Upp Som En Sol

CH J. SLO, CH J. CRO
L' Amai Love To Dance

Gemswin Son Of A Preacher Man With Candidacasa JW

Candidacasa Choir Master at
Gemswin

Gemswin I Predict A Riot

CH J. SLO O'Flanagan Råkar I Klistret

FIN UCH Toffedreams Costa Nada

Camwood Hip Hip Hurray


VÄNLIK:

Vänlik je 9 let star samček švedske vzreje iz psarne z dolgoletnimi izkušnjami vzreje gladkodlakih prinašalcev, O'Flanagan. Je iz linije po kateri je tudi naša najuspešnejša psička psarne L' Amai: Shiwa, O'Flanagan Too Good To Be True. S to kombinacijo se mi je izpolnila želja, da naši dve uspešni liniji združimo.

V opisu Vänlika je prepoznati našo psičko Shiwo, kar je naravnost čudovito!
Vänlik ima čudovit karakter in je vedno vesel. Je pes s katerim je zelo enostavno živeti. Njegova lastnica iz Francije ga vzame povsod s seboj in zaradi njegovega prijaznega, neproblematičnega in ljubeznivega karakterja ni imela nikoli težav z njim. Na sprehodih je nikoli ne skrbi zanj, saj ve kako zanesljiv je, kako potrpežljivo in ubogljivo čaka ter izpolnjuje njena povelja, ne glede na okoliščine. Te čudovite lastnosti Vänlika so še kako pomembne in uporabne pri lovskem delu.

Uspešno se je udeležil številnih prinašalskih tekmovanj (field trials, working tests,…). Z njim ne tekmujejo več, se pa še zmeraj udeležujejo treningov. Lastnica ga opisuje kot odličnega prinašalca s katerim je vedno užitek sodelovati in delati. Pri lovskem delu zelo dobro pozna razliko med poškodovano divjadjo, za katero teče zelo hitro ter prostoživečo divjadjo, katere se ne bo dotaknil.

Vänlik je tudi zelo uspešen razstavni pes, osvojen ima francoski šampionat, CH FR.
Odlično je, da ima kljub starosti devetih let še vedno čudovito gibanje. Na vsaki razstavi so do sedaj vsi sodniki pohvalili njegovo gibanje in povedali, da je zelo prijetno opazovati njegovo hojo. Ima že po naravi odlično gibanje z usklajenim, lahkim in lepim korakom ter lepo, trdno in ravno hrbtno linijo. Tudi po štiri urnem sprehodu je videti sveže in v dobri formi.

Vänlik je pes, ki si ga lahko vsak želi!

 

KIRA:
Kira je psička L' Amai vzreje in sicer iz našega prvega legla s čokoladno-rjavimi mladički, z zelo lepim, temnim pigmentom rjave barve. Njena mama je švedske, oče pa angleške vzreje, korenine obeh pa sežejo širom po svetu. Izhajata tako iz vrst uspešnih razstavnih psov kot tudi iz vrst uspešnih delovnih psov.

Kira je karakterno in konstitucijsko nežna psička. S svojim prikupnim pristopom hitro seže v srce in jo je enostavno vzljubiti. Zelo rada ima bližino ljudi, obožuje občutek pripadnosti in se odlično razume z otroki.

Je enostavna psička, ki je zelo lahko vodljiva in prilagodljiva. Uspešno je opravila PNZ, pripravlja pa se tudi za lovske tekme v prihodnosti. Kira pri delu oživi in prebudi vse svoje lovske nagone. Pri delu prinašanja je zelo pozorna, hitra iskalka ˝plena˝ in lepo nosi ter oddaja aport/divjad. Z njo je užitek delati, saj je zelo natančna, ponosno pokaže svoje dobro opravljeno delo in ima veliko željo po ugajanju lastniku.

Uspešna je tudi na razstavah doma in v tujini. Zaključena ima mladinska šampionata Slovenije in Hrvaške: CH J. SLO, CH J. HR, uspešno je svojo pasmo zastopala tudi v višjih razredih (SLO, HR, A). Med drugim je dosegla lepe nazive: najlepša psička, BOB, BIS junior.

Njena delavna in razstavna kariera še nista zaključeni, saj imamo v planu še kar nekaj aktivnosti.

Več o Kiri si lahko pogledate na njeni strani: Kira kot tudi na straneh razstav in dela.


Obiščite nas tudi na: